Har du åsikter?
Låt oss gärna veta vad du tycker om vår tjänst och om du har några idéer kring vad som kan förbättras.
Lite reklam om du vill
Pulldown comercials
« Alla annonser

Person- och integritetspolicy

När du skapar en annons hos oss sparar vi de kontakt- och annons-uppgifter du anger (namn, adress, email, telefon, annonsbeskrivning etc) i vårt system.

Vid sidan av de uppgifter du själv anger så sparar också vårt system andra uppgifter om din enhet. Systemet sparar besökares IP-adresser för att tillfälligt kunna stoppa missbruk och lämnar cookies på din enhet för att hantera temporära uppgifter och göra upplevelsen smidigare.

Om du i vår Android-/iOS-app tillåter platsdelning så använder vi oss också av dessa uppgifter för att kunna erbjuda möjligheten att ”visa annonser nära dig”. Vi använder även denna data samt postnummer för att automatisera var din annons skall placeras geografiskt.

Då bilder av vår app presenteras regelbundet i Apple App Store och Google Play Store kan annonser (utan kontaktuppgifter) synas även i dessa kanaler

De uppgifter du lämnar i våra system har vi aldrig och kommer heller inte lämna ut eller sälja till tredje part. Vi håller starkt på din integritet och har sett det som en viktig grundprincip ända sedan starten för mer än tio år sedan.

Men även om vi gör allt i vår makt för att hålla dina uppgifter säkra hos oss finns det för många exempel på storföretag som blivit utsatta för dataintrång för att vi skall kunna garantera detta. Av denna anledning har vi utvecklat en inloggningsfri miljö för din bekvämlighet och för att du skall slippa dela med dig av dina lösenord.

Hur länge sparas informationen
Efter en begränsad tid (idag 4 månader) så slutar annonserna (”öppna” och ”stängda”) att visas på sidan. Men för att du skall kunna se historik i appen så sparas annonserna i bakgrunden (idag i flera år).

Om du vet att du aldrig kommer att använda tjänsten mer kan du manuellt ta bort all din historik med Glöm mig funktionen.

« Väldigt intressant men låt mig nu kolla annonserna