Har du åsikter?
Låt oss gärna veta vad du tycker om vår tjänst och om du har några idéer kring vad som kan förbättras.
Lite reklam om du vill
Pulldown comercials
« Alla annonser

Tips och råd när man skall skänka möbler

Generellt uppskattas allt som skänks bort på Bortskänkes.se men för vi skall kunna hålla en viss standard kan man inte skänka bort vilket skräp som helst.

Om du skänker bort en soffa, stol eller ett bord måste det ändå vara ett såpass skick så att någon kan ha användning utav det. Trasiga möbler eller en soffa där stoppningen hänger ur kanske inte är det första man önskar mottaga.

Men eftersom det finns personer som fortfarande tar emot detta, kanske antikhandlare som önskar klä om eller laga soffan, sängen eller den hylladu önskar skänka, så finns det fortfarande intresse.

Det är därför bra om du kan bifoga ett foto som kan visa möbelns skick ochmönster så kunder kan se om de har nytta av det innan de kommer för atthämta.

Tips: Tänkt på hur du framställer ditt gods på fotot. Ett foto på en obäddad säng är ungefär lika tilltalande som ett foto på ett par kalsonger. - Ingen kommeratt hämta den sängen. Antingen skall den vara snygg och ren eller isärplockad.

Eftersom många gärna hämtar upp sina gåvor själva kan det också vara braatt förbereda möbeln för hämtning så det sker så smidigt och enkelt sommöjligt.

En väl förberedd flytt uppskattas oftast av båda parter.

Mvh
Bortskankes.se